Event Limousine Malmö

Event Limousine Malmö har sitt säte i Centrala Malmö men kör i hela Skåne. Av oss får man alltid fast pris när man hyr Limousine, inget tillkommer. Vi räknar ut ett pris efter era önskemål. Vi räknar priset från när bilen lämnar garaget i Malmö tills den är tillbaka i garaget igen. Ni får alltid veta hur länge ni får ha bilen på plats. Lite snabb info från oss :)

Event Limousine Malmö

Våra Limousiner är perfekta för Bröllop, Student, Möhippa, Svensexa, Baler, Fest, Överraskning, Födelsedag, Konsertbesök, Restaurangbesök, Nattklubb, Dop, Transfer till flygplats, Sightseeing, Filminspelning, Reklam, Eventhöjare, Kändisevent, Event mm mm. Endast fantasin sätter stopp för vad man kan använda en riktig limo till.

040-699 6700

Event Limousine Malmö hälsar er varmt välkomna!