Sommarbröllop

Vackra sommarbröllop med Limousine

Som vi längtar till vår och sommaren igen då fantastiska rosa limousinen får åka på vackra bröllop! Otroligt kul att åka på bröllop soliga sommardagar. Man tar på sig fina kläder och sätter sig i en vacker nyvaxad lyxbil och glider på Svenska sommarväger på landet. Man kan ha sämre arbetsmiljö garanterat! Nu på vintern är man däremot inte så kaxig. Snålblåst och sena vinternätter! Bläää!
sommarbröllopFör att hyra Limousine till sitt sommarbröllop bör man vara ute i god tid. Lördagar på eftermiddagen då dom flesta bröllopen är, så kan det vara ont om tider. Våra lyxiga Limousiner är eftertraktade och bokas ofta ett antal månader i förväg. Detta gäller speciellt på vår och sommar. Ring oss så kan vi hjälpa till med planering av transporten. Vi har erfarenhet av bröllop och kan hjälpa till med bra idéer. 040-699 6700

Kan även tipsa om nätverket Bröllopstakar!
Väletablerade företagare som har funnit varandra och bildat ett nätverk. Alla med sin unika stil och drivkraft att leverera endast det bästa! Vårt mål är att hjälpa varje par att få den perfekta dagen från början till slut. Välkommen till Bröllopstankar.se

Tips:

Event Limousines Bröllopspaket