rosa limo

En del kan inte få nog av just färgen rosa, så är det bara! Vet inte riktigt vad det kan bero på…
Finns lixom ingen färg som kommer i närheten av just färgen rosa. Den väcker starka känslor. I bland dåliga känslor som hat och rädsla. Men oftast är den nog förknippad med tjejer och gulligull… Ta en rosa skjorta till exempel. Antingen älskar man det eller hatar det! Att bära en rosa skjorta förknippas ofta med en typ som ”brat”.
Med våran rosa Limo är det samma sak. En del hatar den och en del älskar den. Har hört folk ropa efter bilen ”bög” & ”grisbil” och liknande. Tråkigt att en del inte kommit längre i sin utveckling och känner att dom måste uttrycka sig som dom gjorde på stenåldern. Omoget minst sagt… Tyck illa om rosa limousinen du, men håll det för dig själv pucko!
rosa limoHär ser vi en bild på när vi lämnade Anita Ekberg på Drottningtorget i Malmö. Hon skulle inviga Boulebar. Många journalister och fotografer var på plats! Bredvid Anita står Malmö ikonen Lars Hector som är god vän med Anita. Vi körde henne under alla 3 dagar hon var på besöket. Trevligt att få en inblick i en äkta divas liv om hur det är att vara så känd! Även Anita uttryckte sin fasan över färgen. Men efter ett par dagar kröp det fram att hon tyckte om den, bara att hon ville vara mer diskret dessa dagar och tyckte den passade mer yngre primadonnor.