Kiss

Sugen på att åka samma Limo som kiss..?

Kändislimousinen number one!

Hos oss på Event Limousine Malmö är det enkelt och prisvärt att hyra 9 meters lyxlimousiner för upp till 8 passagerare/Limo. Vi hyr endast ut bilarna med professionella chaufförer och vi har alla tillstånd/försäkringar som behövs för denna typ av verksamhet. När man hyr Limousine av oss kan man vara säker på att man får en fin, hel och ren Limousine! Vill man besöka oss i garaget och titta på våra bilar innan man bestämmer sig så går det jätte bra. Vi bjuder gärna på kaffe och visar stolt upp våra bilar.

Välkommen till oss på Event Limousine Malmö!

KissPå den här coola bilden ser ni bandet Dressed To ThrillEtt riktigt bra Kiss coverband från Malmö! När det är stora event har dom valt oss på Event Limousine och den rosa bilen för Limousinetransport. Är det rock, Glitter  & Glamour så är det! Tuffa killar åker rosa!