Taxi & Limousine bloggen

Kul att så många läser Taxi & Limousine bloggen. Nya & gamla kunder, Kollegor & samarbetspatners , Branschfolk & konkurrenter… Alla är välkomna. Ni är även välkomna att komentera våra inlägg. Självklart har vi ett spamfilter, så vi godtjänner eller blockar varje inlägg försig som sig bör… Vi försöker ta upp ämnen och saker som berör Taxi & Limousine. Vi bloggar om vardagen och vad som händer i garaget, men ibland är det bara personliga åsikter och idéer som printas ner. Även lite skvaller och bilder från uppdrag bloggas det om, och självklart med OK från kunden om det visas bilder! Vi försöker vara nytänkande och utveckla vår bransch för framtiden. Vi konsentrerar oss på positiv energi. Vi går kurser för att hålla oss uppdaterade inom tex HLR och grön körteknik.

    Lev väl, åk Limousine ;)
Taxi & Limousine bloggen