Jag vill hyra Limousine, men hur går det till..?

Så här går det till när man ska hyra Limousine…

Våra grundpriser är 1600kr för vita Limousiner och 2000kr för rosa Limousinen. Lite andra priser på högtider och under Maj-Juni. Det bästa är om man ringer eller mailar till oss och berättar sina olika önskemål. Från vart man vill åka, hur länge man vill åka och vart man vill anlända. Vad det är för typ av service man vill ha mm mm. Vi har ett färdigt formulär man kan skicka in till oss HÄR! Vi räknar ut bästa pris för turen beroende på vilket datum och vilken dag det är och vilken tid. När ni får ett pris av oss kan man vara säker på att det är det priset man ska betala. Inga överraskningar, inget tillkommer! Även om vi har pratat på telefonen och är överens, vill vi alltid ha en mail konversation där vi mailar fram och tillbaka tills det blir exakt rätt för er. Det är för att det inte ska bli några missförstånd med adresser, tider och datum. Det är helt klart smidigast att ha allt skrivet så när er högtidsdag väl kommer så ska ni veta att vi har full koll på läget!

När man sedan har bestämt sig för hur man vill ha det är det dags att göra förfrågan till en riktig bokning. Man sätter in en handpenning(vanligt vis mellan 500-1000kr) på vårt bankgiro 302-7125. Efter att handpenningen kommit in till oss får man en bokningsbekreftelse. Resten av betalningen tar vi kontant eller med kort i Limousinen. Handpenningen räknas självklart bort från totala beloppet! Rör det sig om större belopp(ca 5000 och uppåt) tar vi alltid hela beloppet i förskott.

Är man osäker på vilken Limousine man vill ha eller är nyfiken på standarden på våra bilar är man hjärtligt välkommen till oss på Rosendalsvägen 43 i Malmö och kika på hur vi har det och ta en titt på alla våra bilar. Bästa är om man bokar tid, då vi ibland är på språng eller ute och kör. Vi bjuder gärna på kaffe och visar upp våra skönheter :)

Svårare än så här är det inte.

Event Limousine Malmö hälsar dig varmt välkommen!
Limousine service med bästa tänkbara Service, Diskretion & Punktlighet…
Ring oss på 040-699 6700 Mail info@eventlimousine.se
Jag vill hyra Limousine