Hyra Limo till våren & sommaren 2014

Hyra Limo till våren & sommaren 2014 är i full gång. Vi har fått en del förfrågningar redan och bokat in några bröllop och bal körningar. Som vanligt är det så att det är i slutet på Maj och början på Juni det blir fullbokar många dagar. Vill man vara säker på att få den Limousine man vill ha är det bäst att vara ute i god tid! Våran rosa limousine är eftertraktad och kommer bli fullbokad under bal och student tiderna. När man bokar en Limousine av oss så ska man betala in en handpenning för att bokningen ska gälla. När man väl har fått ett pris av oss kan man lita på att det inte kommer kosta något mer. Vi räknar alltid in allt i priset som mil, moms, broavgift mm. hos oss är det tryggt att beställa limousine. Vill man komma och titta på våra bilar är man varm välkommen till garaget på Rosendalsvägen 43 i Malmö.