Taxi i Malmö

Helgen är över och vi ställer in vår TaxiLimo och våra limousiner i garaget för lite vila. I morgon Måndag väntar ett nytt spännande möte för vidare utveckling av vår verksamhet.
TaxiLimon har verkligen blivit en snackis! En del taxi chaufförer har kommit fram och varit positiva och snackat. En del verkar med chockade och skeptiska över konceptet. En frågade mig om det verkligen var passande med en taxiskylt på taket på en limo. Jag förklarade för han att det var just det som var tanken, det ska inte förknippas med Limousine. Vill man åka Limo ska man boka en sådan. Det här är en TaxiLimo som körs i Taxikurirs namn och ska se ut som en taxikurir. Perfekt för sällskap som vill färdas bekvämt och liknande. Till studenter, bröllop, baler, möhippor och andra tillfällen passar en limousine bättre. Med andra ord konkurrerar inte TaxiLimo med limousiner, mer med vanliga taxibilar.
Start avgiften är 300 kr när man beställer en TaxiLimo av Kurir, sen är det rullande taxa på som storbil. Prisvärt och bokningsbar!