Slutkörd

Nu är helgen över och vi är helt slutkörda. Nu blir det några dagars vila innan vi återgår till jobbet. Efter en lång Fredagskväll körde vi till bröllopsmässan Bride of culture. Allt enligt planerna förutom ett litet missöde då Stefan råkade backa in i en stolpe. Aja, sånt som händer… Som tur var kunde vi fusklaga Limon så det inte syntes allt för mycket. På Lördags kvällen hade vi tillstånd att köra på hela Storatorg i Malmö fram till kl: 02.00. Etage firade 30 år och vi tog hand om VIP gästerna som fick gå på rödamattan. På Söndagen fortsatte bröllopsmässan och vi var där strax efter 10.00 på förmiddagen. En lång men lyckad mässa. Creds till Bella!
Under dagen höll vi extra koll på våra mobiler så vi kunde följa hur det gick för Ldb tjejerna. Strax innan mässan stängde fick vi slut resultatet, SM-Guld ! ! ! !

Sammanfattning efter helgen:
Förutom missödet med lilla krocken och många timmar var det kanon kul! sällan har vi så mycket att göra som vi hade. Nu laddar vi om och är tillbax om några dagar, då vårt nya projekt snart ska lanseras :)

Välkomna till oss på Event Limousine