Musik

Musik i Limousinen

Tänk vad musik är viktigt… Vad skulle en limousine ride vara utan musik? I våra limousiner kan man streama musik från nätet. Vi har Spotify på alla våra iPad´s så du kan förbereda en playlist innan limoturen. Vi ser även till att paddan är uppdaterad med den senaste hitsen som spelas på radion! Självklart har vi även gammal hitmusik från 90 talet och till och med en mapp med dansband. Uppskattat av våra kunder och service utöver det vanliga!
musik i Limousine Vill du ha ett prisförslag på just din Limousinetur..? Skicka in en förfrågan till oss. Den är inte bindande, utan endast en förfrågan. Det behöver inte alls bli så dyrt som många tror med en Limo. Klicka på länken och fyll i så noggrant du kan, så återkommer vi så fort vi har möjlighet! Ni kan alltid ringa oss också på 040-699 6700.
Välkommen till oss på Event Limousine!