En hösttorsdag fylld av jobb!

I dag var vi åter I Södra Sandby på verkstaden och fixade den krånglande kortläsaren i taxin. Efter mycket felsökande och utbytande av nya delar hittade dom felet. Sim-kortet i terminalen var felet. Kortet byttes ut och problemet löst! Skönt då nya chauffören kommer i morgon för första förmiddagspasset.

Idag fick vi också veta att vi blivit betrodda med två mycket spännande uppdrag. Ett av uppdragen är att hämta och lämna en superstjärna på Kastrup, och det andra är att hämta ett gäng Svenska kända artister på Sturup. Självklart är detta inte bara kul för chaufförerna utan även bra för marknadsföring. Vi kommer lägga upp bilder om detta när uppdraget är slutfört. Stay tuned! Det är Event Limousine kändisarna väljer ;)

Mycket som händer i helgen, slagthuset slår upp portarna igen och ett stort evenemang på Luftkastellet. Nu ska jag bara förbereda den vita Limousinen och klämma dagens sista uppdrag! Sen får jag också gå hem och raketladda batteriet tills helgens körningar. Kan tipsa om Slagthuset som slår upp portarna igen. Lycka till Andreas!

Om vi hinner ska vi även montera ett nytt bilbatteri på en av Limousinerna samt montera Xenon belysning på alla 3 limousiner. Förnyelse och underhåll är inte bara viktigt, det är kul också :)

Väl mött på vägen…  /Chaufförerna på Event Liousine