Örenäs slott i Glumslöv

Dagens första tur kommer två av våra vita limousiner styra mot Glumslöv och Örenäs slott. Sedan har vi alla tre Limousinerna ute på eftermiddagen för olika uppdrag som bröllop och Köpenhamns turer. Ska bli kul att köra vackra modeller som ska göra reklam för en bröllopsmässa i Malmö i oktober. Modellerna kommer ha på sig vackra och stilfulla brudklänningar från Proms & Weddings i Malmö.

Malmöfestivalen har startat nu och det var bra tryck igår på stortorget! Bo caspers orkester spelade. Måste berömma ljudteknikern som hade koll på läget och levererade kanon ljud! Underbart :)

Vi har redan fått bra respons från vår reklam på en av Sveriges största LED skyltar vid Stockholmsvägen i Malmö. Just nu har vi dygnet runt reklam och den byter bilder var 10:e sekund. Man ser skylten när man kör in mot Malmö. Alla som passerar ser vår reklam! över 52.000 människor / dygn! Inte illa.