Helsingborg & Landskrona

Att hyra Limousine

Nu i helgen ska en Limousine upp till Landskrona och hämta upp lite gäster för färd upp till Helsingborg. Riktigt kul att vi får körningar en bit ifrån vår hemstad Malmö. Givetvis kör vi dit kunden vill, men det brukar vara en kostnadsfråga. Vi räknar tiden från garaget i centrala Malmö till limon är tillbax.  I detta fall valde kunden oss för dom har åkt med andra, men uppskattar våra Limousiner & service mer.

Litet räkneexempel på hur mycket en limousinetur kan kosta Malmö-Helsingborg:

Till Helsingborg är det ca 6.5 mil och det tar ca 45 minuter att köra. så vill man bara åka upp och inte crusa så kan vi ta 1,5 timmars betalt för det. Vita limousinerna tar vi 1600 kr för, så det skulle bli ca 2400kr ink moms och allt. Vill kunden sedan åka en timme och crusa i Helsingborg så är det bara att lägga till 1600kr. Med andra ord 4000kr.

När man hyr Limousine av oss vet man alltid i förväg hur mycket man ska betala. Det är aldrig något som tillkommer. Chauffören håller koll på tiden och ser till att ni är på plats i avtalad tid. Har vi tid och kunden vill åka längre går det givetvis att lägga till pengar för det :)

Betalning av Limousine upplevelsen

Vi tar alltid en handpenning på minst 500 vid bokning av Limousine. Man kan sätta in på vårt bankgiro eller komma förbi garaget och betala kontant. Resten av betalningen sker i Limousinen. Vill man betala med kort fungerar det utmärkt. Vi tar VISA och Masterkard, inte American Express dock! Man kan även betala kontant direkt till chaufför.

Säkerhet i Limousinen

För oss är säkerheten viktig. I alla våra Limousiner finns det bälten för alla 8 passagerare vilket är maxtalet bak i våra bilar. Vi har en ordentlig försäkring och utbildad och utvilad personal.