Jordgubbar & Champagne

Livet ska vara njutbart, eller hur?!
Campagne Moet, Limousine PinkLimo malmö
Varför inte njuta av livets goda som Champagne, jordgubbar med kära vänner i en rosa Limousine, PinkLimo! Perfekt att skämma bort någon på en födelsedag eller en överraskning lite utöver det vanliga. Visst kostar det, men faktiskt inte så pass mycket att det blir larvigt mycket pengar… I Våra Limousiner får man gärna ha med egen dricka och tilltugg så att upplevelsen blir exakt som man vill ha den och att priset inte skenar iväg… I dag hade vi en möhippa i Bunkeflostrand, och tjejerna hade med sig champagne och lite presenter som bruden fick öppna i Limon på väg till första stoppet för dagen. Blivande bruden blev överlycklig när PinkLimo körde upp på uppfarten framför huset i Bunkeflo. Medan tjejerna blev fotade framför Limousinen Passade jag (chaufför Stefan) på att snygga till i baren på Limon med deras flaskor dom skulle ha med. Grannarna stannade upp med trädgårdsarbetet och vinkade och log. Rullar det in en rosa limousine i området vet alla det tämligen fort… Tidigare samma dag hade vi en svensexa. Hämtade i Lund och körde till Utmaningarnas hur på Limhamn. Körningen mellan Lund och Limhamn tar ca 30 min med Limousine. Vi kör sakta och ibland tar vi lite omvägar där vi vet att dom flesta vill crusa på, som Gustav i Malmö eller Mårtenstorget i Lund. Det jag undrar är helt klart hur svensexa gänget kunde tömma en platta öl på den korta tiden..? Helt otroligt! Tjejerna var denna dag mycket mer städade. dom satt lugnt och pratade och myste av lyxen av en äkta Amerikansk Limousine. Ibland är det faktiskt tvärt om, tjejer kan oxå partaja och festa ganska hårt. Fantastiskt roliga körningar i alla fall…