Limousiner i Skåne!

För ca 10 år sedan fanns nästan bara limousiner på film. Några få bilar fanns i Sverige och dom kördes väl mest på bröllop och liknande högtidsdagar. Tiderna ändras och vi apar efter stora landet USA allt mer… I dagsläget finns det ca 15 Limousiner i Skåne med varierande standard. Finns några bönder som har bilarna i ladorna och endast kör ”svart” med dom. Kunden är nöjd när dom bokar en billig limousine, men lyckan varar inte länge. När sen dagen är kommen och Limousinen rullar in framför huset förstår dom väldigt snabbt att man skulle ha bokat en Limousine från ett professionellt företag. Det kunden inte heller tänker på när dom hyr limousine från en privatperson är det att dom är helt oförsäkrade vi eventuell olycka. Bara det är ju en anledning att hyra från etablerade företag!
Man kan tycka vad man vill om America, men vräkiga bilar kan dom göra iaf! Var ute och körde vår rosa limousine idag och en V8 Mustang dundrade förbi… Man får rysningar så gott det låter! Våren är på intåg och det gillar vi skarpt nu efter en lång kall vinter!

Har ni frågor om våra limousiner så är ni alltid välkomna att ringa till oss! 040-699 6700