Schlageryra!

Nu är helgen över för oss på Event Limousine. Vi har haft mycket att göra och det har blivit långa och sena dagar och nätter. Kul att vi har kört många kändisar också. Det är alltid lite extra roligt när man har kändisar i limousinen. Mycket fotoblixtar när man öppnar dörren och röda mattan så klart, Inget får gå fel! Samma när man kör bröllop. Alltid lite extra pirr i magen, då man verkligen inte vill köra för fort över ett farthinder eller göra för hård inbromsning. Tänk att vara skyldig till champagne spill på brudklänningen…. Fyy!

Som limousine chaufför har man lärt sig att köra mjukt och verkligen läsa av trafiken. Man koncentrerar sig till 100% när man kör. Man får höra ibland att Limousine chaufför yrket måste vara slappt och soft. Soft när man har trevliga kunder i limon håller jag med om, men man glömmer lätt sena långa timmar på helgnätter och mycket jobb bakom kulisserna.

Vi lägger ner många timmar på att hålla våra limousiner på toppnivå. Så nu på Måndag blir det Limousine spa här i garaget. Det ska städas grundligt och tvättas. Tror att vi ska köra polering med maskin också. Med Meguier´s produkter blir våra limousiner verkligen fina!
melodifestival Eurovision song contest malmoe