PinkLimo på uppdrag…

Idag var PinkLimo på 2 spännande uppdrag. En 70 åring blev överraskad med rosa limousine och en invigning av en butik i Svågertorp. Kul att så många vill ha just rosa limousinen! Till och med företag tycker det är roligt med rosa limon. Vanliga limousiner får uppmärksamhet, men en rosa!!! Det är just det man är ute efter, reaktioner! När vi överraskade nyblivna 70 åringen idag blev det verkligen en oförglömlig upplevelse. Ingen i sällskapet hade upplevt att åka limo förut. Men efter denna rosa limo chock är jag bombsäker på att dom kommer ringa igen. Välkomna :)

Nu laddar vi för en helg med många spännande uppdrag. Upp tidigt och göra i ordning alla 3 Limousiner. Att bara tvätta limousinerna med lite bilschampo duger inte för våra limousiner. Vi använder oss av Meguiar´s bilvårdsprodukter. Vi tvättar våra limousiner grundligt förhand, gnuggar och polerar så lacken verkligen är på topp! Har äntligen hittat ett medel som får däcksidorna att se helt nya ut… Men den kan jag avslöja en annan dag ;)