Till våra  kära Kunder,

Vi förstår att många av er undrar om hur vi på Event Limousine gör för att på så säkert sätt som möjligt minimerar risken för att sprida Corona viruset.

Vi recond städar våra bilar efter varje körning, det vill säga att efter varje tur åker  chaufförerna tillbaka till vårat garage där dom städar bilarna både in och utvändigt med bland annat en industriell ångmaskin som tar bort allt vad bakterier och virus heter, efter det använder vi som en extra åtgärd en grundlig av torkning med asol sprit som innehåller 75% asol lösning som även det är väldigt effektivt mot bakterier.

Vi vågar påstå att mycket säkrare än i våran bilar kan det inte bli då vi inte bara vill ger våra kunder det bästa och säkraste utan även för våra fantastiska chaufförer som är rodret i vårt skepp.

Vi har även policyn att vid minsta möjliga tendens till förkylning eller annan åkomma så tar vi chaufförerna ur vårt bokningssystem och dom blir hemma och tagna ur tjänst.

Så med detta vill vi säga till våran kunder att vi gör allt för att ge er en säker och trygg upplevelse när ni reser med oss….

Alla kunder som betalat handpenning eller redan betalat det fulla beloppet för inbokad limousine tur med oss kan få hela sin betalning i retur om evenemanget man bokat till blir inställt.

Vi erbjuder även ett möjligheten till ett presentkort med det totala beloppet plus 50% av beloppet extra i form av ett presentkort som man då kan använda vid ett annat tillfälle man bokat med oss.

Går även bra att boka en tur hos oss utan förskottsbetalning så länge man gör en insättning 14 dagar innan bokad tur.