Det lilla extra

det lilla extraVi älskar service! Det är därför vi jobbar med det vi gör. Men hur gör man för att leverera det lilla extra…? Det gäller att lista ut vad kunden verkligen vill ha. Att limousinen är skinande blank och att chauffören är välklädd och håller upp dörren kan man ju förvänta sig. Men det gäller att överträffa förväntningarna, det är då man verkligen levererar den service som blir ihåg kommen. Den här lådan är riktigt uppskattad! Skoputs, säkerhetsnålar, huvudvärks tabletter, skoskavs plåster, nål och tråd, klädroller, borste mm… Inte så glamouröst direkt, men har man nya skor på sig så blir det lätt skoskav och det kan i sig förstöra hela upplevelsen på ett bröllop. Reaktionen när man tar fram lådan är verkligen lika trevlig varje gång. Det är lite så vi jobbar… Service som överträffar förväntningarna!