Limousine modeller

Limousine modeller

Det finns olika modeller och färger på Limousiner, och det vanligaste är vit Limousine utan tvekan. Skulle vilja påstå att 95 % av alla limousiner i Sverige är just vita. Sen har vi en unik rosa limousine som är omlackerad i USA, men det är inte så vanligt med rosa än. Efter vit kommer nog svart limo. I USA är det ganska vanligt med svart limousine. Det är ofta mer transfer och företagare som åker svart. Oavsätt vilken färg man tycker om så är vit limo den man förknippar med lyx, glamour, kändisar och Hollywood. Tror alltid det kommer vara så att vit limo är det som folk tycker om mest. Passar perfekt till alla typer av event och speciellt bröllop!
När vi köpte våran rosa limo var det lite av en chansning. Vi trodde att bilen skulle gå mycket på Tex Möhippor och att gaypubliken skulle gilla den, men så fel vi hade. Vi trodde inte att den skulle bli så populär på bröllop då dom flesta vill ha just en vit limo. Gay publiken åker nog mer Hummer Limousine eller vanliga vita limousiner och vi har mycket bröllop just på rosa limousinen. En sak är säkert, och det är att den funkar. Den väcker uppmärksamhet så sjukt mycket! Men att vi skulle ha så fel med vilken typ av bokare vi skulle få är lite av en tankeställare. Kan helt klart erkänna att jag hade förutfattade meningar om en del. På det hela taget är bokningarna ganska olika varandra. Många frågar mig om den typiska uppdraget. Det går fasiken inte att svara på. Skulle nog säga bröllop och överraskning ändå.
Vi har varigt och sneglat på en ny limo, och skulle det bli en till eller att vi byter ut en så skulle det bli en vit bil. Vi har en kollega i Vellinge som kör svarta bilar, så får vi förfrågan på en svart limo skickar vi vidare dom till Puffe och Imperial Limousine. Finns ett företag i Stockholm som har en riktigt vass Lexus Limousine som är riktigt stilig. Kvalliten på den lär vara bättre än på Hummer och chrysler bilarna. Dodge är också ganska tuffa. Jag är förälskad i just Lincoln Limousiner, men deras nya Mkt är inte det minsta snygg. Ser ut som ett badkar på hjul för tusan! Hoppas att Lincoln kommer med en ny modell snart. Oavsätt vad man tycker är snyggt eller inte så gäller det att få dom godkända i Sverige för persontrafik också, och det är lättare sagt än gjort. Myndigheterna är inte lätta att ha och göra med när man ska ta in en bil och sätta den i arbete. Det har och göra med att bilen är ombyggd och man måste ha papper på allt. Godkända krocktester och liknande. Det är en djungel svår att förstå.

Limousine modeller