Besikta bilen

I dag var jag och besiktade limousinen. Det blev underkänd. ljuset fram var felinställda efter att vi har bytt lampor och satt dit det lite fel, så det var inget värre än det. Behövs ingen efterkontroll och det är ju skönt. Lamporna kan jag ställa in själv hoppas jag. Passade på att fråga hur det såg ut under bilen till besikningskillen, och hade inget att anmärka på. Men han tyckte bilen var lite skitig, och det kan jag hålla med om. Tar inte lång tid efter man tvättat en vit bil och kört några kilometer innan den är skitig igen. Evigt kämpande!

Norrvikens trädgårdar

Fullt ös på bokningarna inför Bal 2018. Flera förfrågningar om uppdrag till Norrvikens trädgårdar i Båstad har kommit in och vi fyller på i bokningskalendern hela tiden. Verkar som att åka limo till balen bara blir hetare och hetare för varje år som går. Under högsäsongen Maj-Juni skulle vi kunna fylla mängder av limousiner. Är vi fullbokade hjälper vi våra kollegor i branschen att fylla deras bilar. Kunderna uppskattar vår service :)

Bröllopstårta

BröllopstårtaBröllopstårta

 

Självklart ska man ha en fin tårta på sin bröllopsdag. Vi tyckte det var en rolig ide att beställa en Bröllopstårta från Cake me happy i Vellinge i form av en limousine. Uppskattat av våra vänner när det bjuds på det lilla extra så här innan jul, även om det inte var till ett bröllop ;)

Trevlig helg

Nya bromsar

Nu har vi monterat på nya bromsklossar på bilen runt om. Det var helenkelt dags att göra ett underhållsarbete för att säkerställa driftsäkerheten. Har fått hem ett nytt oljefilter som ligger redo till vinterns fixande, så när våren kommer är vi redo!

Black Friday

Hel otroligt hur det konsumeras nu för tiden. Själv försöker jag leva minimalistiskt och tycker inte om en massa prylar. Jag lägger mina slantar på upplevelser som resor, mat och dryck. Så Black Friday i all ära, men det är inget för oss. Vi kör på våra ordinarie priser med service på toppnivå. Vi sänker oss inte en millimeter :)

Trevlig helg

Bal 2018

Nu har balbokningarna börjat komma in och vi har blivit fullbokad vissa datum redan. Helt otroligt att det blir tidigare för varje år. Under dessa månader skulle vi kunna ha 10 limousiner då efterfrågan är så pass stor. Efter som vi har många bra parters i branschen kan vi hjälpa till och boka via andra företag som har bra service och fina bilar. Vi ser det som ett rent nöje att kunna hjälpa till och göra ungdomarna glada! Läs gärna mer på Bal sidan om du vill hyra en limousine på din högtidsdag.

Höstbröllop i Eslöv

Här är vi på ett riktigt fint Höstbröllop i Eslöv. Som chaufför får man se mycket vackra platser runt om i Skåne som slott, parker och herrgårdar man bara häpnas av. Årstiderna gör att alla uppdrag verkligen blir annorlunda.

 

Företagsexponering

Här är vi på ett uppdrag i Halmstad. Det var en galleria som heter Hallarna som hyrde 2 Limousiner av oss i 4 dagar. Vi monterade på reklam på bilarna och körde kunder till och från city i Halmstad. Hallarna fick maximal företagsexponering och det var verkligen lyckat. Lägger upp lite bilder på eventet nedan.

 

 

 

Vårt största uppdrag

Nu är kontraktet påskrivet och vi har bokat in vårt största uppdrag hitintills. Uppdraget är i Augusti-Oktober 2018, så vi har en del tid kvar för planering. I uppdraget ska vi köra varje dag i ca 2 månaders tid med en och samma kund. Än så länge så kan jag inte avslöja så mycket då allt är under planering, men det kommer bli grymt kul då det ska vara en hel del High Tech utrustning med i bilen… Återkommer till våren när projektet är officiellt för kunden. Spännande va…?

Ha en fortsatt trevlig dag vänner :)

Ketogenic diet

Tänkte lägga ut lite info om ketogenic diet som jag kör på just nu. Skillnaden mellan LCHF och ketogenic är att man äter mindre protein i keto. Det är så mycket att skriva om detta så jag länkar till kostdoktorn där man kan läsa mer om ketogenic. Sen är jag mycket inspirerad av en bodybuildare i USA som är riktigt inne i keto.

 

en mil om dagen

Att promenera en mil om dagen gör verkligen underverk! har kört stenhårt med lchf eller mer ketogenic diet och promenaderna nu i ca en månad och det börjar verkligen ge resultat. Har hittat en runda från Bunkeflostrand där jag bor, under Öresundsbron till Sibbarp, Limhamn och sedan tillbaka. Känns riktigt bra! Kombinerar det med lite cykel och simning i bland. Lägger upp lite bilder från dagen walk på ca 11.3 km…

Event Limousine Malmö Sweden

Nu när det lugnat ner sig en aning efter sommaren så har man ju lite tid att experimentera med nya banners. Helt bra blev den inte, men jag tycker om tanken. Sol och sommar på landet med öppna fält. Vackert!

Event Limousine Malmö Sweden

Bröllopsbilder

En av dom absolut vanligaste uppdragen vi kör är bröllop. Fantastiskt roligt att få inblick i så många olika kulturer och få ta del av traditioner som går till baka långt i tiden. I helgen som var så körde vi ett kristet Etiopiskt bröllop. Mycket sång, dans och trummor, och väldigt fina kläder som jag aldrig sett förut. Långt ifrån vit klänning och mörk kostym… Fick även chansen att prata med en släkting till brudparet och passade på att fråga lite olika saker om deras kultur. Något jag alltid försöker göra då det intresserar mig. Älskar olika kulturer! Lägger upp lite random bröllopsbilder från sommaren 2017.

Poliskontroll

Nu i Lördags blev jag stannad av en polis i Sjöbo rondellen. Det var nykterhetskontroll och körkortskontroll. Berättade att jag hade en hämtning och jag riskerade att bli sen om han inte släppte iväg mig. Fick ett litet -oj, sorry! Stick i väg du så att du inte blir sen. Allt är ok. Blev bara lite nyfiken! Han fick vårt visitkort och jag tackade så mycket för ett bra jobb som dom utför, sen körde jag iväg. Självklart utan böter :)

poliskontroll

Men varje gång det kryper upp en polisbil och blinkar på en blir jag alltid lite nervös. Man vet ju inte om man råkat göra något som man inte ska. Det är så lätt att ibland att tulla lite på lagarna i trafiken. 5 km/h för snabbt kan ju hända. Även om vi oftast kör limousinen lugnt och oftast lite under hastighets begränsningarna. Finns en del andra bilister i trafiken som inte tycker om att vi kör sakta. Men har man gäster i bilen som sitter och dricker champagne med fina kläder vill man absolut inte att dom ska spilla. Det kan också kännas obekvämt att sitta sidledes i en limousine om man bromsar hårt. Jag brukar säga att man aldrig kan köra en limousine för sakta just efter som att det är mer behagligt för gästen. En del av våra kunder brukar också säga att jag gärna får köra ännu mer saktare så dom kan få njuta längre. Så för alla er som ser en limo köra sakta, ha tålamod!

Hyra Limousine i Helsingborg

Hyra Limousine i Helsingborg

Här är vi på ett uppdrag i Helsingborg. Det var en borglig vigsel i rådhuset en riktig regnig sommardag. Men det sägs att om det regnar på bröllopsdagen inbringar det lycka i äktenskapet. Lycka till och grattis önskar vi på Event Limousine :)

Vill du också Hyra Limousine i Helsingborg kan du kontakta oss på 040-699 6700 eller via mail på info@eventlimousine.se

Limousine Malmö

Här kan du hyra Limousine i Malmö. Vi har en 9 meter lång Amerikansk vit limo utrustad till max med neon, fiberoptik, plattskärmar och ett vasst ljudsystem. Baren i limousinen är utrustad med 10 champagne glas och 10 whiskey glas, kylboxar med isbad som lyses upp i olika färger. Riktigt bekväma skinnsoffor utrustade med bälte till alla 8 personer. Tittar man upp i taket på limon ser man en diskret stjärnhimmel som skiftar i olika färger. Med bilen enorma längd på 9 meter är den en riktig ögonmagnet på vägarna. Klicka dig in i vårt Limousine galleri

Limousine Malmö

Vi på Event Limousine har många års erfarenhet i denna bransch och är lyhörda vad våra kunder efterfrågar. Vi hjälper till att “skräddasy” er transport till er högtidsdag så det blir som ni har tänkt.

Hyra Limousine till olika event

Man kan hyra limousine till precis det man vill, men det vanligaste är nog bröllop och överraskningar på födelsedagar då man vill uppvakta en kompis eller familjemedlem. Bal uppdrag är också vanliga på våren. Men vi är även ute på andra uppdrag som tex filminspelning och kändisuppdrag. Vi ställer även upp i bland helt gratis för olika välgörenhetsorganisationer. Det som börjar bli stort nu är att många företag har fått upp ögonen för limousiner. Vi får fler och fler förfrågningar från olika företag som vill hyra in limousine till olika ändamål som reklampelare eller att bara köra kunder, och företagsfester där personalen får en uppskattnings tur. Efter som Köpenhamn bara ligger ca 40 minuter från Malmö är det ganska vanligt att vi kör över Öresundsbron till Nyhamn, Kastrup eller nattklubbar. Något som verkligen är kul är att barnkalas i Limon har blivit populärt. Möhippor och svensexor är också ett återkommande uppdrag som är riktigt roliga. Kan garantera att man som chaufför får vara med en hel del tokigheter, och självklart har vi tystnadsplikt. Det som händer i en limousine, stannar i en limousine!

Vad kostar det att hyra Limousine..?

Vårt grundpris är 1800 kr i timmen, men det är lite beroende på vad man vill ha limousinen till. Till exempel när vi hyr ut till bröllop så är det minst 2 timmar vi tar betalt för. Det har med att göra att det alltid tar längre tid än vad man tror. När brudparet kommer ut från kyrkan och vi står där redo att åka, kan det ta en timma innan brudparet sätter sig i bilen. Självklart ska det skålas och kramas innan avfärd. Hyr man flera timmar blir det inte enbart en transport. När vi får en förfrågan till exempel från Ystad om att kunden vill åka i en timme, räknar vi tiden från att limousinen lämnar Malmö tills den är tillbaka. Priset på en timme i Ystad blir då ca 3600 kr för 2 timmar då det tar ca 30 minuter att köra till, och 30 minuter från Ystad. Vi kör alltid till fasta priser så kunden vet vad det kommer att kosta innan uppdraget, och vi har inga dolda avgifter som tillkommer. Vi tar alltid alla bokningar via mail för att inte det ska bli missförstånd med tider osv. Läs mer om priser

Limousine Malmö Chaufför StefanNu ska jag stryka min skjorta och åka till garaget och förbereda bilen inför dagen borgliga bröllop i Helsingborg…

Här är jag på ett bröllops uppdrag. Fotografen Kröp i buskaget för att ta fina bilder på brudparet och knäppte ett på mig också. Han skickade bilden till mig som tack för trevligt samarbete. Kul :)

Ha en fantastisk dag trotts regnet

/Chaufför Stefan

Bröllop i sommar Skåne

Här är vi på ett bröllop i sommar Skåne. Upphämtning utanför kyrkan med röda mattan. Sen fotografering och crusing på landet för att tillslut lämnas på Örenäs slott i Glumslöv till gästernas varma mottagande. Elegant och vackert! I detta fall ville kunderna inte vara med på bild, och det accepterar vi. Limousinen får vara stjärnan denna gång, och så Skånes landskap i bakgrunden så klart! Väntade kvar ett tag utanför slottet så jag kunde ta denna snygga bild med limon framför. Efter detta uppdrag blir det till att åka till garaget och byta om till shorts och putsa lite på bilen… Vill du se mer bilder på olika bröllops uppdrag kan du klicka dig in på vår bröllopssida.

Välkommen till en unik upplevelse med Event Limousine :)

Det lilla extra

det lilla extraVi älskar service! Det är därför vi jobbar med det vi gör. Men hur gör man för att leverera det lilla extra…? Det gäller att lista ut vad kunden verkligen vill ha. Att limousinen är skinande blank och att chauffören är välklädd och håller upp dörren kan man ju förvänta sig. Men det gäller att överträffa förväntningarna, det är då man verkligen levererar den service som blir ihåg kommen. Den här lådan är riktigt uppskattad! Skoputs, säkerhetsnålar, huvudvärks tabletter, skoskavs plåster, nål och tråd, klädroller, borste mm… Inte så glamouröst direkt, men har man nya skor på sig så blir det lätt skoskav och det kan i sig förstöra hela upplevelsen på ett bröllop. Reaktionen när man tar fram lådan är verkligen lika trevlig varje gång. Det är lite så vi jobbar… Service som överträffar förväntningarna!

Bröllops Limousine

Här är vi på ett bröllops uppdrag i Kävlinge. Passade på att ta en bild medans fotografen bytte objektiv på sin kamera. Vackert och riktigt trevligt uppdrag! Lycka till önskar vi på Event Limousine :)Limousine Kävlinge

Skolbal 2017

Här kommer ett urval av bilder från Skolbal 2017  uppdrag. Alla bilder är godkända av dom som är med på bilderna!

Bal och fest

Nu jobbar vi för högtryck! Uppdrag varje dag i dessa Bal och fest tider som det ska vara på våren.. :)