Vårt största uppdrag

Nu är kontraktet påskrivet och vi har bokat in vårt största uppdrag hitintills. Uppdraget är i Augusti-Oktober 2018, så vi har en del tid kvar för planering. I uppdraget ska vi köra varje dag i ca 2 månaders tid med en och samma kund. Än så länge så kan jag inte avslöja så mycket då allt är under planering, men det kommer bli grymt kul då det ska vara en hel del High Tech utrustning med i bilen… Återkommer till våren när projektet är officiellt för kunden. Spännande va…?

Ha en fortsatt trevlig dag vänner :)

Ketogenic diet

Tänkte lägga ut lite info om ketogenic diet som jag kör på just nu. Skillnaden mellan LCHF och ketogenic är att man äter mindre protein i keto. Det är så mycket att skriva om detta så jag länkar till kostdoktorn där man kan läsa mer om ketogenic. Sen är jag mycket inspirerad av en bodybuildare i USA som är riktigt inne i keto.

 

en mil om dagen

Att promenera en mil om dagen gör verkligen underverk! har kört stenhårt med lchf eller mer ketogenic diet och promenaderna nu i ca en månad och det börjar verkligen ge resultat. Har hittat en runda från Bunkeflostrand där jag bor, under Öresundsbron till Sibbarp, Limhamn och sedan tillbaka. Känns riktigt bra! Kombinerar det med lite cykel och simning i bland. Lägger upp lite bilder från dagen walk på ca 11.3 km…

Event Limousine Malmö Sweden

Nu när det lugnat ner sig en aning efter sommaren så har man ju lite tid att experimentera med nya banners. Helt bra blev den inte, men jag tycker om tanken. Sol och sommar på landet med öppna fält. Vackert!

Event Limousine Malmö Sweden

Bröllopsbilder

En av dom absolut vanligaste uppdragen vi kör är bröllop. Fantastiskt roligt att få inblick i så många olika kulturer och få ta del av traditioner som går till baka långt i tiden. I helgen som var så körde vi ett kristet Etiopiskt bröllop. Mycket sång, dans och trummor, och väldigt fina kläder som jag aldrig sett förut. Långt ifrån vit klänning och mörk kostym… Fick även chansen att prata med en släkting till brudparet och passade på att fråga lite olika saker om deras kultur. Något jag alltid försöker göra då det intresserar mig. Älskar olika kulturer! Lägger upp lite random bröllopsbilder från sommaren 2017.

Poliskontroll

Nu i Lördags blev jag stannad av en polis i Sjöbo rondellen. Det var nykterhetskontroll och körkortskontroll. Berättade att jag hade en hämtning och jag riskerade att bli sen om han inte släppte iväg mig. Fick ett litet -oj, sorry! Stick i väg du så att du inte blir sen. Allt är ok. Blev bara lite nyfiken! Han fick vårt visitkort och jag tackade så mycket för ett bra jobb som dom utför, sen körde jag iväg. Självklart utan böter :)

poliskontroll

Men varje gång det kryper upp en polisbil och blinkar på en blir jag alltid lite nervös. Man vet ju inte om man råkat göra något som man inte ska. Det är så lätt att ibland att tulla lite på lagarna i trafiken. 5 km/h för snabbt kan ju hända. Även om vi oftast kör limousinen lugnt och oftast lite under hastighets begränsningarna. Finns en del andra bilister i trafiken som inte tycker om att vi kör sakta. Men har man gäster i bilen som sitter och dricker champagne med fina kläder vill man absolut inte att dom ska spilla. Det kan också kännas obekvämt att sitta sidledes i en limousine om man bromsar hårt. Jag brukar säga att man aldrig kan köra en limousine för sakta just efter som att det är mer behagligt för gästen. En del av våra kunder brukar också säga att jag gärna får köra ännu mer saktare så dom kan få njuta längre. Så för alla er som ser en limo köra sakta, ha tålamod!

Hyra Limousine i Helsingborg

Hyra Limousine i Helsingborg

Här är vi på ett uppdrag i Helsingborg. Det var en borglig vigsel i rådhuset en riktig regnig sommardag. Men det sägs att om det regnar på bröllopsdagen inbringar det lycka i äktenskapet. Lycka till och grattis önskar vi på Event Limousine :)

Vill du också Hyra Limousine i Helsingborg kan du kontakta oss på 040-699 6700 eller via mail på info@eventlimousine.se

Limousine Malmö

Här kan du hyra Limousine i Malmö. Vi har en 9 meter lång Amerikansk vit limo utrustad till max med neon, fiberoptik, plattskärmar och ett vasst ljudsystem. Baren i limousinen är utrustad med 10 champagne glas och 10 whiskey glas, kylboxar med isbad som lyses upp i olika färger. Riktigt bekväma skinnsoffor utrustade med bälte till alla 8 personer. Tittar man upp i taket på limon ser man en diskret stjärnhimmel som skiftar i olika färger. Med bilen enorma längd på 9 meter är den en riktig ögonmagnet på vägarna. Klicka dig in i vårt Limousine galleri

Limousine Malmö

Vi på Event Limousine har många års erfarenhet i denna bransch och är lyhörda vad våra kunder efterfrågar. Vi hjälper till att ”skräddasy” er transport till er högtidsdag så det blir som ni har tänkt.

Hyra Limousine till olika event

Man kan hyra limousine till precis det man vill, men det vanligaste är nog bröllop och överraskningar på födelsedagar då man vill uppvakta en kompis eller familjemedlem. Bal uppdrag är också vanliga på våren. Men vi är även ute på andra uppdrag som tex filminspelning och kändisuppdrag. Vi ställer även upp i bland helt gratis för olika välgörenhetsorganisationer. Det som börjar bli stort nu är att många företag har fått upp ögonen för limousiner. Vi får fler och fler förfrågningar från olika företag som vill hyra in limousine till olika ändamål som reklampelare eller att bara köra kunder, och företagsfester där personalen får en uppskattnings tur. Efter som Köpenhamn bara ligger ca 40 minuter från Malmö är det ganska vanligt att vi kör över Öresundsbron till Nyhamn, Kastrup eller nattklubbar. Något som verkligen är kul är att barnkalas i Limon har blivit populärt. Möhippor och svensexor är också ett återkommande uppdrag som är riktigt roliga. Kan garantera att man som chaufför får vara med en hel del tokigheter, och självklart har vi tystnadsplikt. Det som händer i en limousine, stannar i en limousine!

Vad kostar det att hyra Limousine..?

Vårt grundpris är 1800 kr i timmen, men det är lite beroende på vad man vill ha limousinen till. Till exempel när vi hyr ut till bröllop så är det minst 2 timmar vi tar betalt för. Det har med att göra att det alltid tar längre tid än vad man tror. När brudparet kommer ut från kyrkan och vi står där redo att åka, kan det ta en timma innan brudparet sätter sig i bilen. Självklart ska det skålas och kramas innan avfärd. Hyr man flera timmar blir det inte enbart en transport. När vi får en förfrågan till exempel från Ystad om att kunden vill åka i en timme, räknar vi tiden från att limousinen lämnar Malmö tills den är tillbaka. Priset på en timme i Ystad blir då ca 3600 kr för 2 timmar då det tar ca 30 minuter att köra till, och 30 minuter från Ystad. Vi kör alltid till fasta priser så kunden vet vad det kommer att kosta innan uppdraget, och vi har inga dolda avgifter som tillkommer. Vi tar alltid alla bokningar via mail för att inte det ska bli missförstånd med tider osv. Läs mer om priser

Limousine Malmö Chaufför StefanNu ska jag stryka min skjorta och åka till garaget och förbereda bilen inför dagen borgliga bröllop i Helsingborg…

Här är jag på ett bröllops uppdrag. Fotografen Kröp i buskaget för att ta fina bilder på brudparet och knäppte ett på mig också. Han skickade bilden till mig som tack för trevligt samarbete. Kul :)

Ha en fantastisk dag trotts regnet

/Chaufför Stefan

Bröllop i sommar Skåne

Här är vi på ett bröllop i sommar Skåne. Upphämtning utanför kyrkan med röda mattan. Sen fotografering och crusing på landet för att tillslut lämnas på Örenäs slott i Glumslöv till gästernas varma mottagande. Elegant och vackert! I detta fall ville kunderna inte vara med på bild, och det accepterar vi. Limousinen får vara stjärnan denna gång, och så Skånes landskap i bakgrunden så klart! Väntade kvar ett tag utanför slottet så jag kunde ta denna snygga bild med limon framför. Efter detta uppdrag blir det till att åka till garaget och byta om till shorts och putsa lite på bilen… Vill du se mer bilder på olika bröllops uppdrag kan du klicka dig in på vår bröllopssida.

Välkommen till en unik upplevelse med Event Limousine :)

Det lilla extra

det lilla extraVi älskar service! Det är därför vi jobbar med det vi gör. Men hur gör man för att leverera det lilla extra…? Det gäller att lista ut vad kunden verkligen vill ha. Att limousinen är skinande blank och att chauffören är välklädd och håller upp dörren kan man ju förvänta sig. Men det gäller att överträffa förväntningarna, det är då man verkligen levererar den service som blir ihåg kommen. Den här lådan är riktigt uppskattad! Skoputs, säkerhetsnålar, huvudvärks tabletter, skoskavs plåster, nål och tråd, klädroller, borste mm… Inte så glamouröst direkt, men har man nya skor på sig så blir det lätt skoskav och det kan i sig förstöra hela upplevelsen på ett bröllop. Reaktionen när man tar fram lådan är verkligen lika trevlig varje gång. Det är lite så vi jobbar… Service som överträffar förväntningarna!

Bröllops Limousine

Här är vi på ett bröllops uppdrag i Kävlinge. Passade på att ta en bild medans fotografen bytte objektiv på sin kamera. Vackert och riktigt trevligt uppdrag! Lycka till önskar vi på Event Limousine :)Limousine Kävlinge

Skolbal 2017

Här kommer ett urval av bilder från Skolbal 2017  uppdrag. Alla bilder är godkända av dom som är med på bilderna!

Bal och fest

Nu jobbar vi för högtryck! Uppdrag varje dag i dessa Bal och fest tider som det ska vara på våren.. :)

Nu har vi flyttat

Nu har vi flyttat företaget närmre Malmö igen. Vi huserar nu mer i Bunkeflostrand och ser fram emot nya förändringar som kommer… Välkomna :)

Ny AC

Våran AC i Limousinen har funkat kanon i alla år, och det gör den även nu. Men jag har upplevt att AC kompressorn låter konstigt i bland så jag tänkte byta ut den innan den går sönder. Nu när sommaren är på ingång gäller det att ligga steget före. Ett oljebyte innan limo säsongen blir det också. Allt för att säkra upp driften och framtida problem.

Hyra Limousine i Skåne

Hyra Limousine i Skåne

Välkommen till Event Limousine i Skåne!

Här kan ni hyra Limousine i Malmö, Helsingborg, Lund och hela Skåne och alltid till fasta priser där inget tillkommer. Vi har en vit 9 meters Amerikansk Limo utrustad till max med neon och en stilfull bar omsluten av ädelträ och kolfiber. Ni sitter skönt och avslappnat i mjuka skinsäten med mycket bra benutrymme. Bilen är utrustad med 10 champagne glas och 10 whisky glas, 2 stora isbad där man kan kyla medhavd dryck. Vi har alltid servetter i alla glas och det finns karameller i guldpapper. Bilen har även en Ipad med Spotify där man kan spela sin favoritmusik. 2 stycken aktiva baslådor och Infinity skrikare för absolut bästa ljudupplevelse. Bilen har även en extra dör för enkelhetens skull. Klicka dig gärna in i Limousine Galleriet för bilder på bilen…

Jag ser det snöar

Tänkte åka till garaget och göra en riktig vårstädning av Limousinen i dag. Men när jag var ute med hunden på morgonpromenaden bet kylan i kinderna och små snöflingor föll från himmelen, så det får helt enkelt bli en annan dag. Hade tänkt att avfetta bilen grundligt och tvätta med special schampo, lägga på ett vax och efter det polera med maskin. Men allt detta är mycket trevligare att göra i vårväder här på landet. Med hopp om att våren kommer snart önskar jag er alla en riktigt trevlig dag :)

Bal & Student 2017

Bal & Student 2017

Nu är det hög tid att boka limousine till Bal & Student 2017. Vi är redan fullbokade vissa datum så mitt råd är att ringa eller maila oss snarast om man vill ha en limousine till sin högtidsdag. Vi kör alltid till fasta priser som vi gör upp med kunden innan uppdraget. Inga kostnader tillkommer! Man betalar in en handpenning vid bokningstillfället via Swish eller vi vårt bank giro. Resten betalas i limousinen eller dagarna innan via Swish eller bank. Varmt välkomna till en värld av lyx, glamour och glädje :)

Transport på Bröllopsdagen

Transport på Bröllopsdagen

Många som planerar sin bröllopsdag väntar med att boka transport in i det sista för att se om budgeten tillåter en lyxig limousine. Vi kan få bokningar allt från år i förväg till bara några dagar innan ett bröllop, och ibland kan vi hjälpa till. Med många partners kan vi rekommendera andra företag med fina limousiner då vi är fullbokade. Dom allra flesta bröllop äger rum på Lördagar och på eftermiddagarna har vi ofta mycket att göra. Det gäller att vara ute i god tid för att säkra upp en bokning. När det gäller bröllop så hyr vi endast ut limousinen minst 2 timmar, och oftast blir det fler timmar än så. Bröllopsparen tycker om servicen att bilen finns till hands under dagen utan stress. Vi ser till att det finns väl kylda förfriskningar och tilltugg i bilen efter tycke. Vi ser till att tidschemat följs och i nära samarbete med fotograf och best man kan vi se till att ni kan koppla av och bara vara lyckliga. Det brukar vara så att vi har fått ett körschema innan med adresser och önskemål så vi har full koll redan innan turen. Vanligt vis brukar vi hämta upp vid hemmet eller hos frisören innan vigseln. Vi kör till kyrkan och smyger strax innan klockorna ringer. Prästen brukar komma ut på kyrktrappan innan och välkomna. Sen är det dags för er att gå in och föreviga era löften inför nära och kära. Under vigseln ställer vi upp limousinen snygge utanför kyrkan och lägger ut röda mattan om vädret tillåter. När sen alla kommer ut från kyrkan ser det riktigt maffigt ut när en 9 meter lång limousine står uppställd. Vill ni så har vi flaggor att sätta på fram flygen. Efter vigseln brukar det bli en liten crusing och ett antal skålar i champagne. Fotografen brukar åka med, i en del fall med egen bil tätt bakom. Fotografering i olika miljöer som bröllopsparet tycker om. Efter det är det dags för entren på festen. Alla nära och kära har samlats vid lokalen där festen ska hållas och möter upp er med varma skålar och hurrande. Brukar vara riktigt maffigt! Det där med service tycker vi verkligen om. Så i limousinen har vi förberett en liten låda med bla skoputs, roller, plåster, säkerhetsnålar mm. Bra för ömma fötter i nya skor och skoputs efter fotografering vid grusvägar på landet. Efter festen brukar vi hämta bröllopsparet på festen och köra till hotellet. Även detta är riktigt uppskattat för att man kan få en lugn stund tillsammans efter en fullspäckad dag!

just married

Hyra Limousine till skolbal

Nu är det hög tid att börja planera in bokningen om man vill Hyra Limousine till skolbalen. Vi är redan fullbokade vissa datum och förfrågningarna kommer tidigare för varje år. Det gäller att vara ute i god tid för att försäkra sig om att få en limo till sin högtid. Bokningen gör man enklast genom att skicka ett mail till oss där man skriver lite info om uppdraget. Tider och datum mm. Vi räknar ut ett fast pris till er och sedan betalar man en handpenning om ca 1000kr och resterande vid upphämtning på högtidsdagen. Men allt det där förklarar vi i mailen. Vi vill alltid ha alla bokningar via mail. Då har man allt skrivet och då minimerar vi missförstånd och liknande. Har ni frågor kan vi alltid svara på dom på telefon eller mail.

Galen weekend

Så var det snart Måndag och vi får vila ut efter en galen weekend. Nu ska bilen fixas i ordning till perfektion och glasen efter alla bröllop diskas. Mattorna ska tvättas och en del mindre reparationer ska hinnas med. Allmänt underhåll helt enkelt!  Här under ser ni 2 bilder tagna med min nya mobil Iphone 7 +. Tycker bilderna blir mycket bättre än förra mobilen jag hade. Nöjd :)

Limousineföretag vi rekommenderar

Vi jobbar stenhårt för ett erbjuda våra kunder service utöver det vanliga. Vi samarbetar med olika företag runt om i Sverige för att möta våra kunders önskemål om prisvärda exklusiva transporter där service är ett honnörsord.

Limousineföretag vi rekommenderar