Bröllop i sommar Skåne

Här är vi på ett bröllop i sommar Skåne. Upphämtning utanför kyrkan med röda mattan. Sen fotografering och crusing på landet för att tillslut lämnas på Örenäs slott i Glumslöv till gästernas varma mottagande. Elegant och vackert! I detta fall ville kunderna inte vara med på bild, och det accepterar vi. Limousinen får vara stjärnan denna gång, och så Skånes landskap i bakgrunden så klart! Väntade kvar ett tag utanför slottet så jag kunde ta denna snygga bild med limon framför. Efter detta uppdrag blir det till att åka till garaget och byta om till shorts och putsa lite på bilen… Vill du se mer bilder på olika bröllops uppdrag kan du klicka dig in på vår bröllopssida.

Välkommen till en unik upplevelse med Event Limousine :)

Det lilla extra

det lilla extraVi älskar service! Det är därför vi jobbar med det vi gör. Men hur gör man för att leverera det lilla extra…? Det gäller att lista ut vad kunden verkligen vill ha. Att limousinen är skinande blank och att chauffören är välklädd och håller upp dörren kan man ju förvänta sig. Men det gäller att överträffa förväntningarna, det är då man verkligen levererar den service som blir ihåg kommen. Den här lådan är riktigt uppskattad! Skoputs, säkerhetsnålar, huvudvärks tabletter, skoskavs plåster, nål och tråd, klädroller, borste mm… Inte så glamouröst direkt, men har man nya skor på sig så blir det lätt skoskav och det kan i sig förstöra hela upplevelsen på ett bröllop. Reaktionen när man tar fram lådan är verkligen lika trevlig varje gång. Det är lite så vi jobbar… Service som överträffar förväntningarna!

Bröllops Limousine

Här är vi på ett bröllops uppdrag i Kävlinge. Passade på att ta en bild medans fotografen bytte objektiv på sin kamera. Vackert och riktigt trevligt uppdrag! Lycka till önskar vi på Event Limousine :)Limousine Kävlinge

Skolbal 2017

Här kommer ett urval av bilder från Skolbal 2017  uppdrag. Alla bilder är godkända av dom som är med på bilderna!

Bal och fest

Nu jobbar vi för högtryck! Uppdrag varje dag i dessa Bal och fest tider som det ska vara på våren.. :)

Nu har vi flyttat

Nu har vi flyttat företaget närmre Malmö igen. Vi huserar nu mer i Bunkeflostrand och ser fram emot nya förändringar som kommer… Välkomna :)

Ny AC

Våran AC i Limousinen har funkat kanon i alla år, och det gör den även nu. Men jag har upplevt att AC kompressorn låter konstigt i bland så jag tänkte byta ut den innan den går sönder. Nu när sommaren är på ingång gäller det att ligga steget före. Ett oljebyte innan limo säsongen blir det också. Allt för att säkra upp driften och framtida problem.

Hyra Limousine i Skåne

Hyra Limousine i Skåne

Välkommen till Event Limousine i Skåne!

Här kan ni hyra Limousine i Malmö, Helsingborg, Lund och hela Skåne och alltid till fasta priser där inget tillkommer. Vi har en vit 9 meters Amerikansk Limo utrustad till max med neon och en stilfull bar omsluten av ädelträ och kolfiber. Ni sitter skönt och avslappnat i mjuka skinsäten med mycket bra benutrymme. Bilen är utrustad med 10 champagne glas och 10 whisky glas, 2 stora isbad där man kan kyla medhavd dryck. Vi har alltid servetter i alla glas och det finns karameller i guldpapper. Bilen har även en Ipad med Spotify där man kan spela sin favoritmusik. 2 stycken aktiva baslådor och Infinity skrikare för absolut bästa ljudupplevelse. Bilen har även en extra dör för enkelhetens skull. Klicka dig gärna in i Limousine Galleriet för bilder på bilen…

Jag ser det snöar

Tänkte åka till garaget och göra en riktig vårstädning av Limousinen i dag. Men när jag var ute med hunden på morgonpromenaden bet kylan i kinderna och små snöflingor föll från himmelen, så det får helt enkelt bli en annan dag. Hade tänkt att avfetta bilen grundligt och tvätta med special schampo, lägga på ett vax och efter det polera med maskin. Men allt detta är mycket trevligare att göra i vårväder här på landet. Med hopp om att våren kommer snart önskar jag er alla en riktigt trevlig dag :)

Bal & Student 2017

Bal & Student 2017

Nu är det hög tid att boka limousine till Bal & Student 2017. Vi är redan fullbokade vissa datum så mitt råd är att ringa eller maila oss snarast om man vill ha en limousine till sin högtidsdag. Vi kör alltid till fasta priser som vi gör upp med kunden innan uppdraget. Inga kostnader tillkommer! Man betalar in en handpenning vid bokningstillfället via Swish eller vi vårt bank giro. Resten betalas i limousinen eller dagarna innan via Swish eller bank. Varmt välkomna till en värld av lyx, glamour och glädje :)

Transport på Bröllopsdagen

Transport på Bröllopsdagen

Många som planerar sin bröllopsdag väntar med att boka transport in i det sista för att se om budgeten tillåter en lyxig limousine. Vi kan få bokningar allt från år i förväg till bara några dagar innan ett bröllop, och ibland kan vi hjälpa till. Med många partners kan vi rekommendera andra företag med fina limousiner då vi är fullbokade. Dom allra flesta bröllop äger rum på Lördagar och på eftermiddagarna har vi ofta mycket att göra. Det gäller att vara ute i god tid för att säkra upp en bokning. När det gäller bröllop så hyr vi endast ut limousinen minst 2 timmar, och oftast blir det fler timmar än så. Bröllopsparen tycker om servicen att bilen finns till hands under dagen utan stress. Vi ser till att det finns väl kylda förfriskningar och tilltugg i bilen efter tycke. Vi ser till att tidschemat följs och i nära samarbete med fotograf och best man kan vi se till att ni kan koppla av och bara vara lyckliga. Det brukar vara så att vi har fått ett körschema innan med adresser och önskemål så vi har full koll redan innan turen. Vanligt vis brukar vi hämta upp vid hemmet eller hos frisören innan vigseln. Vi kör till kyrkan och smyger strax innan klockorna ringer. Prästen brukar komma ut på kyrktrappan innan och välkomna. Sen är det dags för er att gå in och föreviga era löften inför nära och kära. Under vigseln ställer vi upp limousinen snygge utanför kyrkan och lägger ut röda mattan om vädret tillåter. När sen alla kommer ut från kyrkan ser det riktigt maffigt ut när en 9 meter lång limousine står uppställd. Vill ni så har vi flaggor att sätta på fram flygen. Efter vigseln brukar det bli en liten crusing och ett antal skålar i champagne. Fotografen brukar åka med, i en del fall med egen bil tätt bakom. Fotografering i olika miljöer som bröllopsparet tycker om. Efter det är det dags för entren på festen. Alla nära och kära har samlats vid lokalen där festen ska hållas och möter upp er med varma skålar och hurrande. Brukar vara riktigt maffigt! Det där med service tycker vi verkligen om. Så i limousinen har vi förberett en liten låda med bla skoputs, roller, plåster, säkerhetsnålar mm. Bra för ömma fötter i nya skor och skoputs efter fotografering vid grusvägar på landet. Efter festen brukar vi hämta bröllopsparet på festen och köra till hotellet. Även detta är riktigt uppskattat för att man kan få en lugn stund tillsammans efter en fullspäckad dag!

just married

Hyra Limousine till skolbal

Nu är det hög tid att börja planera in bokningen om man vill Hyra Limousine till skolbalen. Vi är redan fullbokade vissa datum och förfrågningarna kommer tidigare för varje år. Det gäller att vara ute i god tid för att försäkra sig om att få en limo till sin högtid. Bokningen gör man enklast genom att skicka ett mail till oss där man skriver lite info om uppdraget. Tider och datum mm. Vi räknar ut ett fast pris till er och sedan betalar man en handpenning om ca 1000kr och resterande vid upphämtning på högtidsdagen. Men allt det där förklarar vi i mailen. Vi vill alltid ha alla bokningar via mail. Då har man allt skrivet och då minimerar vi missförstånd och liknande. Har ni frågor kan vi alltid svara på dom på telefon eller mail.

Galen weekend

Så var det snart Måndag och vi får vila ut efter en galen weekend. Nu ska bilen fixas i ordning till perfektion och glasen efter alla bröllop diskas. Mattorna ska tvättas och en del mindre reparationer ska hinnas med. Allmänt underhåll helt enkelt!  Här under ser ni 2 bilder tagna med min nya mobil Iphone 7 +. Tycker bilderna blir mycket bättre än förra mobilen jag hade. Nöjd :)

Limousineföretag vi rekommenderar

Vi jobbar stenhårt för ett erbjuda våra kunder service utöver det vanliga. Vi samarbetar med olika företag runt om i Sverige för att möta våra kunders önskemål om prisvärda exklusiva transporter där service är ett honnörsord.

Limousineföretag vi rekommenderar

Weekend i Stockholm

Så var man hemkommen efter en weekend i Stockholm hos familj. Hann med ett jobb relaterat möte hos ett limousine företag som var riktigt trevligt. Kul att se hur andra har det i garaget och få lite nya idéer! Sen han vi gå på Wasa muséet på Djurgården också. Som gammal stockholmare är det konstigt att man inte varigt där tidigare. Nu blir det en lugn kväll och nya tag i morgon då bilen ska fixas till, och sedan ett möte på eftermiddagen. Hoppas att min son Oscar klarar av att gå till dagis bara. Han har varigt förkyld ett par dagar men är redan bättre så det klarar han nog…

Ha en underbar dag vänner :)

Krachad Mac

Jag köpte min Mac book för ca 6 år sedan. Har aldrig haft några som helst problem med den. Sen rätt som det var i förra veckan krachade den totalt. Kunde inte återskapa den och kände att den är för gammal för att laga. Så bestämde mig för att köpa en ny. Som tur var så använder jag mig av molntjänster, så jag har alla bilder kvar. Valde denna gång att köpa en bärbar PC lösning, och än så länge är jag helt klart nöjd. Får se hur länge denna lösning kommer att funka. Det tar ett tag att lära sig PC och Windows 10. Allt är nytt och krångliga menyer för mig som är van vid Mac. Det som är krångligt med ny data är alla inställningar till alla konton. Vet inte hur många olika lösenord jag har till alla olika konton som tex sociala meder och liknande. Nytt bankid och mail inställningar mm… Är en hel del att pyssla med!

Önskar er alla en bra krachfri dag!

Visitkort

Sitter och försöker skapa ett nytt elegant visitkort. Tycker egentligen om mer diskreta visitkort som vi har i dagsläget, men detta blev ganska bra tycker jag.

Limousine Malmö Helsingborg Lund | Event Limousine

Ser det mest som övnings att pyssla med Photoshop, och så är det ganska kul oxå. Bilden ovan kanske passar bättre som banner. Får se vad det blir av det…

LCHF recept – Bröd

LCHF recept – Bröd

Lägger ut ett LCHF recept på bröd jag kan tipsa om. Bus enkelt och gott!

1.5 dl skalade sesamfrön
0.5 dl chiafrön
1 matsked fiberhusk
1 tesked bakpulver
3 ägg
3 dl riven ost

Blanda bara ihopa allt och smeta ut på bakplåtspapper 0,5 cm tjockt. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 13 min. Brödet passar utmärkt till frukost och till ostbrickan. Testa att rosta det får du se :) Enjoy!

Jag tycker inte om att baka i vanliga fall, utan håller mig till matlagning som är riktigt kul. Men detta brödet är så lätt och gott så jag gör det ca 2 gånger i veckan.

Kanelbullens dag

Jo jag tackar ja. Men här blir det inga kanelbullar. Så långt ifrån LCHF man kan komma, och efter som jag äter den typen av diet så blir det ingen för mig idag. Men jag är grymt sugen måste jag erkänna. Bor bredvid ett bageri här i Billeberga och det doftar gott i hela byn.

Iphone 7 plus

Iphone 7 plus

Väntans tider! Så extremt jobbigt att vänta på den nya mobilen Iphone 7 plus som jag beställt. Tappade min Samsung note 3 i backen och glaset gick sönder. Kunde använda mobilen ändå i några dagar, och sedan gick micken sönder. Så nu ligger den på hyllan och jag har en lånemobil. Tror mobilen kommer vecka 42-43 så det blir till att vänta ett tag till. Valde att beställa en Iphone eftersom jag tycker att den helt enkelt är mindre komplicerad och mer lättanvänd. Tycker om enkelheten och är inte i behov av avancerade inställningar mm. Det ska bli riktigt spännande att se om mobilens kamera är bättre. Tar alla bilder till hemsidan och sociala medier med mobilen, så kameran är viktig. Efter som jag har haft en Samsung note med stor skärm så är det svårt att gå ner till mindre skärmstorlek. Så nu när Iphone har stora skärmar kändes valet lätt. Själva designen på mobilen kändes mindre viktigt då dom flesta mobilerna är ganska lika varandra. Återkommer med recensioner om mobilen när jag testat den ett tag.

fina ord värmer

Tack för all fin respons på ny nya sidan. Fina ord värmer! Det finns en del kvar att göra, men vi tycker att nya sidan är bra. Vi vill ha den enkel, ljus och tydlig. Nya uppdateringarna från garaget och på hemsidan kommer i veckan som följer…

Stay tuned! ;)