|

Hyra Limousine på en Lördag

Planerar du ett bröllop eller någon annat trevligt event och eventuellt har funderat på att Hyra Limousine på en Lördag..? Jag kan tipsa er om att då bör ni vara ute i god tid. Just Lördagar är det mycket för oss att göra. Ofta är vi inbokade flera timmar på eftermiddagarna och det är svårt att få tag på en limo om man är ute i sista stund. Mitt tips är att ringa till oss och höra hur det eventuellt ser ut den just det datumet ni planerar inför.

Tags: , , ,

Vad kostar det att hyra en limousine?

Ja, vad kostar det att hyra en limousine egentligen..?

På vår hemsida kan du läsa allt om vad det kostar att hyra en limousine, men jag kan även berätta lite här på bloggen.
Vi hyr ut våra bilar per timme och grundpriset är 1600kr/h för vit och 2000kr/h för rosa. När vi räknar ut ett pris utefter era specifika önskemål räknar vi tiden då limon lämnar garaget och sedan när den beräknas vara hemma i garaget i gen. När ni får ett pris utefter just era önskemål ingår allt, inget tillkommer. Av oss får man alltid ett fast pris ink moms och liknande. Självklart får man ett bättre pris om man hyr flera timmar eller år återkommande kund. Våra bröllopspaket är mycket populära.

Så vill du veta pris på vad det skulle kosta för just dig så skulle jag råda er till att ringa eller maila till oss så ska vi räkna ut ett pris utefter just era behov. Du kan även fylla i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt! Service på högsta nivå, för det är du värd!


Vad kostar det att hyra en Limousine

Tags: , , ,

Hur funkar det att hyra Limousine?

Limousine Limo

Hos oss på Event Limousine är det mycket enkelt att hyra Limousine. Ni ringer eller mailar och och berättar vad ni har för behov och vad era planer är. Hos oss får ni alltid ett fast pris när ni hyr Limousine, där vi räknar med allt som tex. broavgift, moms, framkörning, antal mil, tid, bensin, städning & chaufför mm. Inget tillkommer! 
Väljer ni sedan att köpa dealen så är det bara att betala en handpenning till vårt Bank Giro 302-7125. När vi ser att pengarna kommit in får ni en bokningsbekräftelse av oss. Är det kort om tid går det bra att betala allt i garaget på Rosendalsvägen 43 eller allting i Limousinen. Vi accepterar Visa/Mastercard och kontanter. När ni åker med oss får ni alltid ett taxikvitto. Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Välkommen med just dina önskemål så hjälper vi till så gått vi kan med vår erfarenhet.

040-699 6700

info@eventlimousine.se

Tags:

Hyra Limo

Hyra Limo i Malmö, Lund & Skåne

Funderar du på att Hyra Limo till Bröllop, Bal & Student eller något annan trevlig högtid har vi på Event Limousine dom perfekta limousinerna för er. Alla våra limousiner rymmer upp till 8 passagerare och är 8,6 meter långa. Vi har vita och rosa limousiner och kör i hela Skåne. Vi är specialeiserade på Bröllop och event för företag. Vi tillhandahåller extremt fina välvårdade bilar och mycket hög servicenivå. Vi ser oss inte som ett transportföretag, utan mer som ett event företag. Vi hjälper er mer er planering för transporten och kan komma med goda råd med vår erfarenhet.

Event Limousine Malmö hälsar dig varmt välkommen!
Limousine service med bästa tänkbara
Service, Diskretion & Punktlighet…
Ring oss på 040-699 6700

Find us on Google+ | Find us on Instagram | Find us on Twitter | Find us on Linkedin
Hyra Limo

Tags:

Kategorier