FacebookCool
instagram
twitter

Populärt att hyra Limousine

Antingen har det blivit mycket mer Populärt att hyra Limousine eller så har vi blivit mer eftertraktade. Kanske en blandning av båda kan man ju hoppas. Vi får in förfrågningar hela tiden nu, och som jag vill minnas så är det markant mer än förra året. Vi får in förfrågningar från ungdomar som vill ha limousine till bal & student, men också bröllop och andra event. I går tog vi in en bröllopsbokning till ett bröllop i Augusti 2015. Sydsvenskans Stjärnkort är också riktigt bra. Fler dagtids uppdrag i veckodagarna är superkul! Nu när vi endast har 2 limousiner gör att vi lätt kan bli fullbokade vissa tider. Som tur är har vi bra samarbete med ett annat företag som vi slussar kunder till. Vår ena chaufför har dessutom börjat jobba hos kolegan i andra företaget som taxi chaufför i en av hans taxibilar. Dom kör lite mer exklusivare bilar utan takskylt, och har många uppdrag åt pampar i företagsledning och riksdagsmän mm. kul att det rullar på nu! Tillsammans är vi ett team att räkna med. Tack för trevligt samarbete :)

Tags: , , ,

Höllviken FC – Grattis till guldet!

Höllviken

Vi kör ofta till och från Höllviken med våra limousiner. Man får alltid ett fast pris där inget tillkommer. Vi levererar bästa tänkbara service och har Skånes mest exklusiva limousiner. Vi kör i hela Skåne och även till Köpenhamn.

Vi på Event Limousine och Imperial Limousine fick äran att köra Höllviken FC grabbarna efter guldvinsten i Lördags. Turen med 3 Limousiner gick från Höllviken, Vellinge till Hipp i Malmö där det festades de luxe! Tack för samarbetet Imperial, alltid lika kul att samarbeta med proffs.

Efter en lång helg med många uppdrag kan vi nu pusta ut i garaget. Bilarna görs grundligt i ordning och vi ser till att allt är redo för nästa uppdrag. Allt ska göras som slänga soppor, panta burkar, handla alkohol fritt bubbel och läsk, tvätta limo och diska glas, vika servetter, pappersjobb och ta hand om bokningar. Sen har vi lite möten att gå på, så fika bröd ska inhandlas så vi får lite gofika :)

Tags: , ,

Hyra Limo i Malmö, Helsingborg & hela Skåne

Hyra Limo

Sugen på att hyra en äkta Amerikansk Limo..? Då ska du fortsätta att läsa här och kila runt på vår hemsida. Vi på Event Limousine har dom mest exklusiva Limousinerna i södra Skåne. Vi ger alltid ett fast pris till kunden beräknat på kundens önskemål om uppdraget. Vi ger alltid ett total pris där allt är inräknat som t.ex. moms, tid, mil & broavgift mm. Inget tillkommer, inga överraskningar. Vi är ett litet familjeföretag och ger alla kunder service utöver det vanliga. Vi tar gärna emot er i garaget för visning av våra fina Limousiner. Vi är lyhörda och sätter kunden i centrum. Vi har för avsikt att verkligen leverera en unik upplevelse som en Limo tur verkligen kan vara. Vi på Event Limousine har alla tillstånd som krävs av myndigheterna för persontransport med Limousiner. Vi har utbildade chaufförer och är fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme. En del av oss i personalstyrkan har även genomgått en HLR utbildning och har för avsikt att alla i personalgruppen ska kontinuerligt gå flera kurser allt för att kunden ska känna sig trygg i Limo. Vi har även tänkt på kvalitén då det gäller ljudsystemen i våra bilar. Alla Limousinerna är utrustade med iPad´s med internet samt baslådor under säten. Vi har alltid rikligt med is för kylning av medhavd dryck i baren som dessutom är utrustad med 10 champagne & Wiskeyglas. I alla glas har vi servetter och i en elegant Orreforsskål ligger det guldförpackade kolor. Vi har även möjlighet att ta med rödamattan samt dekoration som passar sig väl på bröllop. Varför inte flaggor på framflygen i valfri nation..? Snyggt och elegant som sig bör vid en högtid. Chauffören är alltid klädd i stilig svart kostym med nystruken skjorta och en elegant näsduk i bröstfickan matchande bilens färg. Chaufförerna är alltid beredda på att ge utomordentlig service och passar gärna upp på dig som kund. Allt inom ramen för vad som är rimligt och lagligt det vill säga. När vi räknar ut priset på just ditt uppdrag räknar vi tiden då vi lämnar garaget på Rosendalsvägen 43 i Malmö tills det att bilen beräknas vara hemma igen. Vi har valt att räkna tiden i stället för antal mil och liknande. Det är på det sättet hyfsat lätt för kunden att själv beräkna priset då våra vita limousiner ligger på 1600 kronor i timmen och den rosa på 2000 kronor i timmen. Vill man ha en bil t.ex. för ca en timmes färd i lokala Eslöv får man räkna med 2 timmars debitering. Vi tar alltid en handpenning och resterande belopp betalas i Limousinen direkt till chauffören innan färd. Vi accepterar kontanter samt VISA/Mastercard. Vill man hyra Limo för Bröllop eller Skolbal är det 2 timmar som är minsta tid. Det har att göra med att det ofta brukar dra ut på tiden och man vill inte stressa. Bättre att ta det lugnt och passa på att njuta på sin högtid. Välkommen att ringa till oss om ni har frågor.

/Limo Stefan med personal

040-699 6700
Hyra Limo i Malmö, Helsingborg & hela Skåne

Tags: , , ,

Hyra Limousine på en Lördag

Planerar du ett bröllop eller någon annat trevligt event och eventuellt har funderat på att Hyra Limousine på en Lördag..? Jag kan tipsa er om att då bör ni vara ute i god tid. Just Lördagar är det mycket för oss att göra. Ofta är vi inbokade flera timmar på eftermiddagarna och det är svårt att få tag på en limo om man är ute i sista stund. Mitt tips är att ringa till oss och höra hur det eventuellt ser ut den just det datumet ni planerar inför.

Tags: , , ,

Vad kostar det att hyra en limousine?

Ja, vad kostar det att hyra en limousine egentligen..?

På vår hemsida kan du läsa allt om vad det kostar att hyra en limousine, men jag kan även berätta lite här på bloggen.
Vi hyr ut våra bilar per timme och grundpriset är 1600kr/h för vit och 2000kr/h för rosa. När vi räknar ut ett pris utefter era specifika önskemål räknar vi tiden då limon lämnar garaget och sedan när den beräknas vara hemma i garaget i gen. När ni får ett pris utefter just era önskemål ingår allt, inget tillkommer. Av oss får man alltid ett fast pris ink moms och liknande. Självklart får man ett bättre pris om man hyr flera timmar eller år återkommande kund. Våra bröllopspaket är mycket populära.

Så vill du veta pris på vad det skulle kosta för just dig så skulle jag råda er till att ringa eller maila till oss så ska vi räkna ut ett pris utefter just era behov. Du kan även fylla i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt! Service på högsta nivå, för det är du värd!

Vad kostar det att hyra en Limousine

Tags: , , ,

Hur funkar det att hyra Limousine?

Limousine Limo

Hos oss på Event Limousine är det mycket enkelt att hyra Limousine. Ni ringer eller mailar och och berättar vad ni har för behov och vad era planer är. Hos oss får ni alltid ett fast pris när ni hyr Limousine, där vi räknar med allt som tex. broavgift, moms, framkörning, antal mil, tid, bensin, städning & chaufför mm. Inget tillkommer! 
Väljer ni sedan att köpa dealen så är det bara att betala en handpenning till vårt Bank Giro 302-7125. När vi ser att pengarna kommit in får ni en bokningsbekräftelse av oss. Är det kort om tid går det bra att betala allt i garaget på Rosendalsvägen 43 eller allting i Limousinen. Vi accepterar Visa/Mastercard och kontanter. När ni åker med oss får ni alltid ett taxikvitto. Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Välkommen med just dina önskemål så hjälper vi till så gått vi kan med vår erfarenhet.

040-699 6700

info@eventlimousine.se

Tags:

Hyra Limo

Hyra Limo i Malmö, Lund & Skåne

Funderar du på att Hyra Limo till Bröllop, Bal & Student eller något annan trevlig högtid har vi på Event Limousine dom perfekta limousinerna för er. Alla våra limousiner rymmer upp till 8 passagerare och är 8,6 meter långa. Vi har vita och rosa limousiner och kör i hela Skåne. Vi är specialeiserade på Bröllop och event för företag. Vi tillhandahåller extremt fina välvårdade bilar och mycket hög servicenivå. Vi ser oss inte som ett transportföretag, utan mer som ett event företag. Vi hjälper er mer er planering för transporten och kan komma med goda råd med vår erfarenhet.

Event Limousine Malmö hälsar dig varmt välkommen!
Limousine service med bästa tänkbara
Service, Diskretion & Punktlighet…
Ring oss på 040-699 6700

Find us on Google+ | Find us on Instagram | Find us on Twitter | Find us on Linkedin
Hyra Limo

Tags: