Komfort

Komfort i en Limousine

Har funderat på om man skulle i framtiden köpa lite större fälgar och hotta till våra bilar lite. Jag har vägt utseende, komfort, kostnad och vinning mot varandra beslutat mig för att lägga ner det projektet. Vår starkaste kundkrets är inte innefolket i Malmö som kräver fräsiga fälgar och liknande. Nä, jag tycker att komfort är betydligt viktigare. Komfort är inget vi tullar på!

Komfort i Limousine

X-1R

För ett några dagar sedan bytte vi olja i motorn och växellådan och vi tillsatte X-1R MCR som är en friktionsbehandlare, och jag tycker man kan märka skillnad! Bensinförbrukningen har gått ner och bilen går mjukare. Små vibrationer som man i vanliga fall inte lägger märke till har minskat. Näst intill så man kan undra om bilen är på eller inte. Otrolig effektiv behandling jag kan rekommendera andra limousineföretag!

Helsingborg

Vår satsning i Helsingborg kan redan ha resultat eller så är det bara en tillfällighet, men jag tycker förfrågningarna har ökat i Helsingborg med omnejd. Vissa datum är vi helt fullbokade nu vid student tider. Vi försöker dock hjälpa våra kompisar i andra företag att få bokningen.

Dagens agenda

Idag ska jag vara hemma och ta det lugnt efter helgen. Bilarna står nytvättade i garaget och väntar på en vecka där vi har en hel del bokat.

Limousine Malmö & Helsingborg