Limousine till Bröllopet

Vi på Event Limousine är specialiserade på Bröllop och har satt ihop mycket fördelaktiga bröllopspaket med Limousine till Bröllopet. Vi har toppservice och verkligen älskar att kunna bidra till att våra kunders bröllop blir till det lilla extra när dom hyr limousine av oss. Vi är lyhörda efter kundens önskemål och inget är omöjligt för oss… Som ett litet familjärt företag är det viktigt för oss att ge det lilla extra. För några veckor sedan körde jag på ett bröllop, och på natten skulle bröllopsparet hem efter festen. Eftersom vi kört dom även på dagen och att jag visste att dom hade livliga barn så passade jag på att köpa några glassar till barnen och la dom i isbadet bak på limousinen som en överraskning. Barnen blev nöjda och smaskade i sig glassen medan föräldrarna kunde pusta ut och njuta av en lugn färd hem. Fick tummen upp till kanon service och ett stort tack. I bland är det dom små sakerna som räknas. Är barnen glada är föräldrarna glada :)
Vi ger alltid ett fast pris på paketen utefter kundens önskemål om hur lång tid och efter vad som efterfrågas för typ av service. Vi har satt ihop lite olika förslag på vanliga paket på vår hemsida under bröllops fliken. Det går även bra att klicka här för att komma vidare. Vi är ensamma i Skåne med vår så kallade bröllopsdörr. En extra dörr för enkel i och urstigning till Limousinen. Man slipper helt enkelt hasa sig hela vägen in i bilen. Är man äldre eller har fina kläder på sig är det verkligen uppskattat. Vi har också olika typer av bröllopsdekoration av limousinen. Vita sidenband och rosett till fronten. Flaggor i valfri nation och röda mattan för extra lyx. Vi har även sidenblad (rosenblad) i olika färger som man kan strö i och utanför limousinen. Självklart kör vi i hela Skåne och även i andra delar av Sverige, men då brukar vi ge rådet att ringa till våra samarbetspartners så man får ett bättre pris. Blir ofta väldigt dyrt när vi kör så pass långt som till Göteborg eller andra delar i Sverige utanför Skåne. Men ibland får vi sådana turer ändå. Speciellt med våran rosa limousine. Den är verkligen unik och tycker man om rosa är den ju ett måste på sitt bröllop. Skånes absolut mest fotade bil! Vill du läsa mer om våra olika limousiner kan du klicka här.
Hos oss bokar du tryggt och enkelt en limousine. Hör av dig till oss så berättar vi mera!

Bröllopstankar

Event Limousine är också stolt medlem i nätverket ”Bröllopstankar”. Ett nätverk av seriösa företagare i bröllopsbranschen.

   Stefan på Event Limousine